Δίπλα σας στην
παραγωγή χαρτοκιβωτίων από το 1977

Η εταιρεία ΑΒΕΧΑΡΤ δραστηριοποιείται με επιτυχία για πάνω από 45 χρόνια στο χώρο της κατασκευής χαρτοκιβωτίων παράγοντας παντός τύπου χαρτοκιβώτια.

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας είναι η σταθερή και πολύχρονη σχέση που έχουμε αναπτύξει με το σύνολο των πελατών μας, η οποία ανταποκρίνεται πάντα με απόλυτό σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες τους.

Μας χαρακτηρίζει η απόλυτη προσήλωση στην άμεσα προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που παράγουμε και οι ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε.

Κατασκευάζουμε χάρτινα κουτιά συσκευασίας με εξατομικευμένες λύσεις σε ευελιξία μεγεθών και διαστάσεων και σε όλους τους όγκους ποσοτήτων, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουμε επιλεγμένους κωδικούς ετοιμοπαράδοτων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για την επίτευξή των παραπάνω:

Θέτοντας υψηλούς στόχους για το αύριο ανταποκρινόμαστε με ενδιαφέρον στις ανάγκες τις αγοράς του σήμερα.

Με αγάπη και μεράκι για το τελικό προϊόν, σεβασμό και ευαισθησία για το περιβάλλον...

Δημιουργήσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα με όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις, ενώ βασίζεται στις αρχές εξυπηρέτησης πελατών με την ίδια αφοσίωση και επαγγελματισμό ανεξαρτήτου μεγέθους επιχείρησης.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας χαρτοκιβώτια συσκευασίας με την απόλυτη συμφωνία τιμής-ποιότητας για την καλύτερη και επαρκέστερη συσκευασία των προϊόντων σας, αλλά και να καλύπτουμε στο έπακρο τις ανάγκες σας. 

Το όραμα μας είναι να κάνουμε το χαρτοκιβώτιο ένα μέσο όχι μόνο συσκευασίας, αλλά και δημιουργίας προσφέροντας λύσεις σε κάθε αίτημα της αγοράς.

0
Ικανοποιημένοι
Πελάτες
0
Ολοκληρωμένα
Project
0
Ανακυκλωμένοι Τόνοι
Χαρτιού

Η Πολιτική μας

Η πολιτική ποιότητας της ΑΒΕΧΑΡΤ καθορίζεται από την επιθυμία για την παραγωγή χαρτοκιβωτίων σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών της, των συνθηκών της αγοράς και του ανταγωνισμού, την ισχύουσα νομοθεσία, τη σύγχρονη τεχνογνωσία, τις δυνατότητες λειτουργικού ελέγχου και άλλους παράγοντες που σχετίζονται με την επιχειρηματική θέση της εταιρείας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

O στρατηγικός προσανατολισμός της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με στόχο

1

Την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της

2

Την εξασφάλιση παροχής υψηλού επιπέδου προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές

3

Την ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας στην αγορά για παραγωγή χαρτοκιβωτίων

4

Την εύρεση της βέλτιστης λύσης στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της

Διαρκής βελτίωση επιχειρηματικών επιδόσεων

Συνεχής εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού

Μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών

Οι βασικές αρχές μας βασίζονται

Στη στελέχωση της εταιρείας με άρτια εκπαιδευμένο & καταρτισμένο προσωπικό

Στην επιλογή αξιόπιστων εξωτερικών παρόχων

Στην παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων

Στη συνέπεια και στην αξιοπιστία πλήρωσης των απαιτήσεων και την ικανοποίηση των πελατών

Στην καταγραφή και μείωση των οποιονδήποτε αστοχιών με στόχο τη συνεχή & ποιοτική βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Στη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Στην αυξανόμενη προσπάθεια τυποποίησης των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών κατά τρόπο που να προάγει και να διασφαλίζει την παροχή φιλικής και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης και την ανάπτυξη δεσμών αρμονικής συνεργασίας με τους πελάτες, τους εξωτερικούς παρόχους, αλλά και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.